Repertoire

Keukenklanken

Ons laatste programma “Keukenklanken” hebben we in het theater gebracht, we hebben er nog een aantal keren buiten het theater mee opgetreden. In Keukenklanken zijn we om de keukentafel gaan zitten om het huiselijk lief en leed door te spreken. Alles wat de bewoners ter tafel willen brengen werd smaakvol opgedist, van ontbijt tot toetje, van anorexia tot buikpijn, van eenzaamheid tot geluk, van aanrecht tot staafmixer. Ook al delen we ons leven, toch staan we er verschillend in. We hebben het publiek meegevoerd door de dag en gelukkige en moeilijke momenten aan tafel.

Er staan een aantal opnames uit het theater op de pagina Foto’s en video’s, hieronder staat een compilatie gemaakt van repetitie opnames. Ze zijn nu al leuk, het wordt alleen maar beter! Klik hieronder om te luisteren:

 

Hieronder kunt u luisteren naar een compilatie van een aantal voorgaande nummers, van onze theatershow “What’s Real?”, en uit onze Gouwe Ouwe lijst:

U hoort achtereenvolgens: Stolen Moments, Amsterdamse Grachten, Mona Lisa, Van mij mag een wonder bestaan, De Vlieger, Mona Lisa, De Dom, Asimbonanga, Sonnet van Shakespeare, en Zeilen op de wind.

Kerst

Hier is een greep uit ons kerstrepertoire:

De Herdertjes lagen bij Nachte

It’s beginning to look a lot like Christmas

Dank je wel, Klein Ezeltje

Rudolph the Rednosed Reindeer

 

Van onze theatervoorstelling van 2012 BLOKKENDOOS is de finale een meesterstuk van Martin: alle nummers komen aaneen geregen nog even langs:

En onze toegift: