DieJazzPast zingt ‘Gouwe Ouwe’ bij Bartholomeus

Elke laatste vrijdag van de maand wordt in het Bartholomeus Gasthuis een Senioren-Café georganiseerd. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen de zelfstandige bewoners en mensen van buitenaf met elkaar in contact komen. We zijn gevraagd om op 26 september 2014 een optreden te verzorgen. Daar hebben we natuurlijk graag aan meegewerkt! Het was een geslaagde middag, met juist op het moment dat we “I shot the Sheriff” zongen een heuse agent in het Café! Gelukkig kon hij het pand weer levend verlaten …

Nieuw programma

Ons laatste optreden met “What’s Real?” zit erop, we kijken er met veel plezier op terug.
We buigen ons nu over een nieuw muzikaal avontuur. Een tipje van de sluier kunnen we alvast oplichten: het wordt heel ‘smakelijk’!

Ons laatste theaterconcert

voorpagina d

Op 15 en 16 maart 2014 hebben we ons laatste programma in het theater gebracht voor ruim 200 bezoekers. Wij zijn op zoek gegaan naar de waarheid op alle vlakken in het leven, vandaar de titel ‘What’s Real?’. De nummers waren erg gevarieerd in stijl, om er een paar te noemen: I shot the Sheriff (Bob Marley), Ain’t no Sunhine (Bill Withers, o.a. uit de film Notting Hill), Gerechtigheid (nieuw, met eigen tekst), Politiek (nieuw, met tekst van Bram Vermeulen en Jules de Korte) en Stolen Moments (Oliver Nelson). Ze waren gearrangeerd door onze eigen dirigent Martin Rudolph, sommige stukken waren zelf geschreven en door hem van nieuwe bladmuziek voorzien. Onze regisseur Arjen van Zalinge heeft er een mooie show van gemaakt. Een aantal van deze nummers zijn opgenomen in ons standaard repertoire.

Toost op OostOnze voorstellingen in Theater Kikker waren weliswaar voorbij, maar we zijn nog één keer in de herhaling geweest. Op 14 mei 2014 om 20.00 uur hebben we in Zeist tijdens de feestweek Toost op Oost ons programma voor de laatste keer gebracht. En hoewel de opkomst niet heel erg groot was, hadden we wel een erg enthousiast publiek!

Gluren bij de Buren

Op 26 januari 2014 was DieJazzPast in één van de Lunettense huiskamers te vinden vanwege het festival Gluren bij De Buren! We waren om 14:30 en 15:30 uur te zien en horen aan de Cauberg. Weer een heel andere setting dan ons theateroptreden, maar zeker niet minder leuk!

DieJazzPast bij “Tijd voor MAX”

DieJazzPast is door Omroep MAX gevraagd om op woensdag 28 november 2012 op te treden in hun dagelijkse live-talkshow “Tijd voor MAX”! Op deze dag was het precies 50 jaar geleden dat koningin Wilhelmina overleed. DieJazzPast heeft heel toepasselijk een nummer uit het theaterconcert Blokkendoos – Liefde, lust en (on)macht ten tijde van Wilhelmina ten gehore gebracht, in een aangepaste en verkorte versie. Het is te vinden op onze pagina Repertoire.

Tijd voor MAX is iedere maandag t/m donderdag te zien van 17.35 – 18.25 uur op Nederland 2.

DJP bij MAX-sec

Theaterconcert Blokkendoos succes!

Bijna 200 bezoekers hebben zaterdag 27 en zondag 28 oktober 2012 genoten van “Blokkendoos – Liefde, lust en (on)macht” dat DieJazzPast ten gehore bracht in het Vorstelijk Complex. Onder hen waren ook vele gasten van de De Zonnebloem die speciaal uitgenodigd waren. Wilt u nog even nagenieten, of zien wat u gemist heeft? Kijk dan op onze pagina Repertoire.